Nieuwbouw

Bij ons kunt u terecht voor alle aspecten van nieuwbouw. Voor het bouwen van woningen, bedrijfsgebouwen, openbare gebouwen, agrarische sector, houtbouw etc..

Wij helpen u het gehele traject van ontwerp, bouwvoorbereiding, uitvoering en oplevering met een goede prijs-kwaliteitsverhouding te realiseren.

Het bouwen van een nieuwe woning bestaat vaak uit diverse fasen. De woningmarkt kenmerkt zich door een verzameling van uiteenlopende eisen en wensen. Voor u als particulier of bedrijf is het soms moeilijk om een juiste keuze te maken. Aannemersbedrijf Van Wijhe B.V. kan u hierbij van dienst zijn.

Een nieuw bedrijfsgebouw of openbaar gebouw betekent een andere cultuur waarbij de meest creatieve ontwerpen worden omgezet in degelijke bouwwerken.

De agrarische sector heeft haar eigen wensen en behoeften ten aanzien van huisvesting. Ook omdat agrarische bouwwerken aan veel wetten en voorschriften moeten voldoen. We begeleiden u hierin van ontwerp naar oplevering van uw agrarische bouwwerk.

Bij houtbouw speelt het landschap een belangrijke rol. Daarbij kan het gaan om een strakke of nostalgische omgeving. Bij de houtbouw van een garage, een schuur, een paardenstal etc. kunnen wij samen met u het gewenste ontwerp, afmeting en indeling realiseren.

  • Nieuwbouw Nieuwbouw
  • Verbouw Verbouw
  • Renovatie Renovatie
  • Restauratie Restauratie
  • Houtbewerking Machinale Houtbewerking

Alle rechten voorbehouden. Aannemersbedrijf van Wijhe B.V.