Woningen


U heeft een bouwkavel en wilt daarop een droomhuis realiseren? Begin bij Aannemersbedrijf Van Wijhe in Doornspijk. Wij hebben de afgelopen decennia vele vrije-sectorwoningen gerealiseerd in alle denkbare bouwstijlen: van notarishuis tot boerderij, van moderne villa tot jaren ’30 woning. Vrijstaande woningen en twee onder een kap huizen die we volledig realiseren: van ontwerp tot uitvoering en oplevering.

Van Wijhe biedt de mogelijkheid om een bouwteam samen te stellen. Hierbij is sprake van samenwerking tussen opdrachtgever, architect en aannemersbedrijf. Doel van de samenwerking is het maken van een ontwerp voor het door de opdrachtgever gewenste project en budget. Dat opdrachtgever, architect en bouwbedrijf in een vroeg stadium met elkaar in contact komen en samenwerken, biedt zowel voor opdrachtgever en bouwondernemer duidelijke voordelen. Er kan sneller gebouwd worden, er is een aanspreekpunt, transparantie vanaf het begin en... u bouwt binnen budget!

Casco bouwen? Dat kan ook! Aannemersbedrijf Van Wijhe realiseert tevens appartementen en woningbouwplannen met ontwikkelaars.

 


AFSPRAAK MAKEN? VUL HET FORMULIER IN!

 

Ja, neem contact met mij op!

187